Der kan være mange grunde til at opsøge en psykolog; både konkrete udfordringer såsom konflikter på jobbet eller i familien, eller måske krise i forbindelse med sygdom; men også mere generelle problemer som angst, problemer med temperament, krise i parforholdet eller andre udfordringer. Uanset hvilken situation, du står i, har jeg mange års erfaring i at hjælpe med at nå til en dybere forståelse og skabe en positiv forandring i forhold til de udfordringer, du står overfor.

Når du henvender dig til mig, vil du møde en samtalepartner, som er nærværende og intenst lyttende. Jeg er psykolog og fik min autorisation i 2007. Men allerede i 2001 blev jeg certificeret psykoterapeut, så det er blevet til mange terapeutiske samtaler om et bredt udvalg af problemstillinger gennem årene. Jeg er uddannet i en række forskellige terapeutiske metoder, og jeg ved af erfaring, at det bærende element i terapien er den indlevelse og lydhørhed, jeg møder mine klienter med.

I min praksis i Frederiksgade i Aarhus tilbyder jeg individuel terapi og parterapi. Rammerne er hyggelige; der er højt til loftet og en rolig atmosfære. Min praksis er en del af praksisfællesskabet Resonans – center for undervisning, supervision og terapi.

Ønsker du og din partner at gå i parterapi, driver jeg sammen med psykoterapeut Trine Marie Madsen Parpraksis, som ligeledes er en del af Resonans. Her tilbyder vi samtaler til par, der er i krise; par, som ønsker at udvikle parforholdet og par, som er gået fra hinanden og har brug for hjælp til at få samarbejdet om børnene til at fungere.

Jeg er ikke tilmeldt den offentlige sygeforsikring, hvilket betyder, at du selv skal betale for samtalerne. I nogle tilfælde kan udgifterne til samtalerne dækkes, hvis du har tegnet en sundhedsforsikring.

Priser

Individuel terapi kr.1.050,00
(60 minutter)
Parterapi kr. 1.650,00
(90 minutter)

 

Jeg tager ikke imod kontant betaling, al betaling foregår digitalt; du vil efter samtalen få tilsendt en faktura som du kan betale via netbank til min konto 8401-1057423 – husk at anføre fakturanummer.